اجيب صينية حوافها مش كبيرة واضع فيها الزبدة واضع عليها السكر وادعكهم مع بعض واعملهم دسك في الصينية siواضع عليها شرائح الاناناس واسيبها شوية علي النار عشان الزبدة تعمل كراميل مع السكر والاناناس[
]واجيب المضرب واضع فيه التلت بيضات واشغله علي السرعة الاولي واضع السكر بالتدريج واعلي السرعة ونضع الملح والفانيليا لغاية ما يعملوا فوليم وبعدين اضع عليها عصير الاناناس والدقيق واقلبهم مع بعض كويس وبعدين اضع الخليط علي السكر والاناس بعد لما عمل كراميل ونضع الخليط علي الوجه ونسوي سطحه وندخله الفرن لمدة 25 دقيقة ولما تطلع وتهدي شوية اقلبها في طبق وادهنها بالجيلي البارد