[i][b]واكيد انتم انضف واحلي من الاكل المحفوظ يلا نبداْ
[/b][/i]
[i][b]نصف كيلو [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]+حبة بطاطس صغيرة+ليمونة كبيرة+ملح وفلفل+فص توم مبشور كبير+معلق كبيرة نشا
[/b][/i]
[i][b]+توست مفروم خشن+بيض +بقسماط+دقيق
[/b][/i]
[i][b]الطريقة
[/b][/i]
[i][b][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] نص فرم يعني ما نطحنوش جدا ونضع والتوم المبشور نفرمه معاها علشان ما يبقاش حتت
[/b][/i]
[i][b]عاوزين طعمه فقط
[/b][/i]
[i][b]
[/b][/i]
[i][b]وبعد ما نفرمها نضع عليها النشا وكمان نهرس البطاطس كويس جدا ونحطها علي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/b][/i]
[i][b]وعصير الليمون معلقة صغيرة مسح ملح وربع معلقة صغيرة فلفل
[/b][/i]
[i][b]ونخلط المكونات كويس باليد ونيجي بقه للطريقة
[/b][/i]
[i][b]هاتي صينية مدورة 30سم ونفرش فيها كيس بلاستيك وهاتي طبق ماء ونفرد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] كويس ونبلل ايدينا بالماء
[/b][/i]
[i][b]ونساويها زي كده
[/b][/i]
[center][i][b][/b][/i]
[/center]
[i][b]
[/b][/i]
[i][b]وبعدين ندخلها الفريزر حتي تتجمد وبعدين نقطعها زي كده
[/b][/i]
[center][i][b][/b][/i] [i][b]وناخد كل مثلث علي الدقيق ثم البيض ثم عيش التوست[/b][/i] [i][b][/b][/i] [i][b]ملحوظة لازم نفرم التوست خشن زي كده[/b][/i] [i][b][/b][/i] [i][b]وبعدين ندخله التلاجة نصف ساعة ليتماسك[/b][/i] [i][b][/b][/i] [i][b]وبعدين نقليه علي نار هادية حتي يصبح لونه ذهبي زي كده شوفوا جميل ازاي وكمان مقرمش جدا[/b][/i] [i][b][/b][/i] [i][b]انا قدمته مع مكرونة وسلطة خضراء بصوا كده[/b][/i] [i][b][/b][/i] [i][b]وكمان عملت منه اشكال تانية بس ببقسماط زي كده وديه بقي اصابع دجاج بس حارة ومشطشطة[/b][/i]
[/center]
[i][b]وحطيت عليه صوص شطه وفلفل رومى قطع زى كده
[/b][/i]
[i][b]
[/b][/i]
[center][i][b]نفس الطريقة بس قطعتها اصابع وحطيت عليها شطة[/b][/i] [i][b][/b][/i] [i][b]وعملت منها ناجتس وده شكلهم بعد التحمير وقدمتهم مع كاتشاب[/b][/i]