انت الآن تتصفح منتدى الستات

الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

اخر المواضيع منتدى الستات

        جديدحظك اليوم الاثنين 19-10-2015 كل الابراج بالتفصييل احلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالأحد أكتوبر 18, 2015 7:41 pm من طرفجديدتحميل وقراءة كتاب هموم البنات pdf للكاتب ايمن الحسينىاحلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:18 pm من طرفجديداخبار الطقس ودرجات الحرارة اليوم فى مصر الخميس 15/10/2015 احلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:08 pm من طرفجديدتوقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 كل الابراج بالتفصييل,abraj احلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 10:38 pm من طرفجديدسعر الذهب اليوم فى السوق المصرى الاربعاء 14/10/2015 احلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:30 am من طرفجديدمشاهدة -تغطية كل #اخبار برنامج #ستار_اكاديمى 11 ,Star Academy 11 ,مشاهدة قناة ستار اكاديمى بث مباشر 24/24 ساعةاحلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:17 am من طرفجديدتوقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 ,abraj ,توقعات نجلاء قبانى شهر نوفمبر تشرين الثانى 2015احلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 7:52 am من طرفجديدالابراج اليوم الخميس 22-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajاحلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرفجديدالابراج اليوم الجمعة 23-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajاحلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرفجديدالابراج اليوم السبت 24-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajاحلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:10 pm من طرف




تم النشر بقلم :شوشو:السبت يوليو 30, 2011 5:47 pm - -

 المشاركة رقم: #1
شوشو
المدير العام
المدير العام
تواصل معى
http://www.el6tat.com/
بيانات اضافيه [+]
  12080
  04/05/2011
 الموقع المدير العام
لوني المفضل : Tomato
احلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور
1_ انتى بتجيبى الفول ( حوالى نص كيلو فول تدميس من العطار ) تنقيه وتغسليه وتنقعيه من ساعة لـ 3 او 4 ساعات
( علشان يستوى بسرعة وتوفرى ف الغاز )



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ودى صورتو بعد النقع
2_
بعد كدا بتحطيه فى الدماسة ( الفوالة ... او ذى ما بيقولوا عنها قِدرة
الفول بتاعتك ولو معندكيس دماسة ممكن برضو تعمليه فى حلة بس ياريت تكون حلة
ضيقة مش واسعة )
وعليه مية وترفعيه على النار

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
واول ما يغلى ,,, وطى النار عليه ( ممكن ف المرحلة دى تضيفى ع الفول جزرة مقطعة قطع علشان تتهرى مع الفول وتديلو لون طبيعى جميل
بدل من اللون الكيميائى اللى بيضيفوه بعض المطاعم ع الفول علشان يدوله لون
جميل والجزرة هتخلى لون الفول روووووووووووووووعة دا غير القيمة الغذائية )
ومتغطيش الدماسة بغطاها ( اوعى ى ى ى ى ) علشان هتقعد تغلى وتشرشر عليها من برا وع البوتاجاز وهتبهدلك الدنيا
حطى فوق الدماسة وهى ع النار ابريق او لبانة ( بتاعة اللبن دى ) المونيوم او استانلس يكون فيها مية
علشان كل ما الفول يشرب المية بتاعتو وقبل ما ينشف تزوديه منها من وقت للتانى
هتفضلى تعملى كدا لحد ما الفول يستوى على نار هادية

3_ اول ما الفول يدخل على سِوا ( نقى معلقة رز ومعلقة عدس اصفر ( معلقتين مش مغرفتين ) واغسليهم وصفيهم كويس وضيفيهم ع الفول )
وليكى حرية الإختيار ياتحطى رز وعدس يا إما تحطى الجزرة اللى اتكلمنا عنها ف البداية

علشان الهدف من اى حاجة فيهم هو الحصول ع اللون الطوبى الجميييييل للفول
وانا عن نفسى بافضل الرز والعدس ( علشان هما يشبهوا البقول ف الطعم )

وارجووووووووووووووووووكم بلاش افتكاسات وواحدة تحط ع الفول وهو بيستوى طمطماية ولا بصلاية ولا لمونة
طيب ما لما يستوى
فى طرق كتييييييييييييرة ممكن تعمليه بيها

4_خلاص بعد ربع ساعة او تلت ساعة لقيتى الرز والعدس امتزجوا مع الفول واستووا خاااااااااااالص والحمد لله

جينا بأه لسر الأسرار بتاع المطاعم
5_ هنا بأه هنحط اهم حاجة ودى اللى هتخلي الفول بتاعك ميفرقش اى حاجة عن فول المطعم بل هيكون احسن منو والله
هاتى
[center]<<<< معلقتين دقيق >>>>

اه والله معلقتين دقيق ( مش مغرفتين ركزى )
انخلى الدقيق بمنخل ناعم او حتى بمصفاة سلك ( لحسن يكون فيه سوسة ولا هاموشة ولا شعراية طايرة من راس واحدة منكوشة .. هههههه )

6_ دوبى معلقتين الدقيق بعد كدا فى نص كوباية ميه ( من كوبايات المية الإزاز اللى بتقدميهم مع الشاى فهمانى ؟؟؟ )
لحد ما يمتزجوا كويس اوى ومايكونش فيهم حتت مكلكعة [/center]


ركزى اوى معايا فى اللمسة الأخيرة دى ( علشان دى مهمة اوى )



7_الكوباية اللى دوبتى فيها الدقيق تمسكيها بإيدك الشمال والمعلقة الخشب فى ايدك اليمين
صبى مزيج الدقيق والمية واحدة واحدة ( تدريجياً ) على الفول و افضلى قلبى بالراحة بالمعلقة الخشب

لحد ما يمتزج الخليط كله بالفول
بس كدا
سيبى الفول ياخد غلوتين تانى بس
يعنى حسبة 3 دقايق وهيكون عندك احلى واطعم وانضف فول مدمس فى العالم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




وبالهنا والشفا

تعليقات القراء



توقيع : شوشو






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

..


مواضيع ذات صلة



احلى فول مدمس للسحور تعالى واعرفى السررررررررر وطبعا بالصور Collap10تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة