الباميه الفلسطينيه بطشه التوم ايوه دى روووووووووعه وباللحمه تعالى شوفيهاااااااا
بصراحه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] دى هاااااااايله تحفه وليها طعم جامد وخاصه لعشاق التميز[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ندخل فى الموضوع المكونات نص كيلو باميه ربع لحمه مكعبات 6فصوص توم بصله عصير طماطم ذى ما انت عايزه الطريقه 1- اسلقى اللحمه 2-طبعا بعد ما تغسلى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وتنشف وتقمعيها 3-اقليها فى طاسه زيت متستغربيش [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]والله جامده وبعدين لما تتقلى مش بتمخت وبتدوب فى البق ولونها بيكون كريستالى مميز وطلعيها على منديل لتتصفى من زيتها لتكون اخف[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] 4-هاتى الحله وابشرى بصله مع معلقه سمن وصفريها 5-ضيفى عليها عصير الطماطم بعد التصفيه وشويه شوربه واللحمه وسيبيها تتسبك[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] 6-وبعديين حطى الباميه مش حتاخد سوى كتير ولما تستوى اطفى عليها 7-دقى التوم مع شويه ملح وحمريه بحته سمن فلاحى ممممممممممممم واقلبيها على الباميه وقلبيها وبس الريحه وااااااااااااااو والله روعه والطعم حكاااااااااااااايه لازم تعمليها وتقولى رايك والشكل حيبان فى الصوره[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بس انا اول مره اصور مش عارفه حتطلع ولا لا دعوه حلوه ورايكم وتقييمكم