|
| | | بيانات اضافيه [+] | 12080 | 04/05/2011 | المدير العام |
| لوني المفضل : Tomato |
|
|
الكبده الاسكندرانى الله على طعمها ولا ريحتها يالهوووى تجنن وبالصور خطوة خطوة حصرى للستات بسم الله نبدا
المقادير
كيلو[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] مقطعه مكعبات+ 1/2 كوب خل
ربع كيلو فلفل اخضر حامى ورومى
فصين توم
ملح وفلفل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الطريقه
هنا غسلت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]بالخل وده سر ريحتها الجامده جدااااااااااا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تحطى شويه زيت فى الحله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تحطى الكبده وشويه فلفل وفص توم وتسيبهم يستووا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وقبل ما يستووا اوى حطى باقى الفلفل والتوم وعصر نص الليمونه
وملح وفلفل وكموووووون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
واعملى بقى احلى ساندوتش مع طرشى بلدى وشيبسى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
انا تعبت اوى فى تظبيط الصور
مستنيه التقييم والا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سلامووووووووووز يا قمرااااات |