بالصور والخطوات طريقه عمل فطيرة المكرونه باللحمه المفرومه
النهارده بقى جيبلكم فطيرة المكرونه باللحمه المفرومه وان شاء الله هتعجبكم
مقادير العجينه كوبايتين دقيق ملعق خميرة فوريه كبيرة مايه حسب العجين فى ايدك حوالى كوبايه ذرة ملح بدون اضافه زيت
الحشو كيس مكرونه اسباجتى نص كيلو لحمه مفرومه معصجه وكل واحده زى ما تحب فى التعصيجه بتاعتها انا ديما بحشر الجزر فى التعصيجه
اول حاجه نسلق المكرونه ونغسلها كويس بعد السلق وبعدين نضفها على تعصيجه اللحمه بتاعتنا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] عجين الفطيرة نجيب الدقيق ونحط عليه الخميرة وحبه حبه نحط المايه لحد ما تتكون عجينه متماسكه مش بتلزق فى الطبق اللى بتعجنى فيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] شوفو شكل العجينه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بعدين نغطيها بكيس ونحطها فى اى مكان فى المطبخ بعيد عن تيار الهو
وبعدين احط الفطيرة الاول وشويه زيت وبعدين التانيه وشويه زيت والتالته بس مش هنحط زيت هنحط المكرونه مع اللحمه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونفردها كويس فوق الفطيرة وبعدين نفرد تلات فطيرات ونغطى المكرونه مع اللحمه وما بين كل طبقه فطير نحط شويه زيت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونظبط الحواف بتاعه الفطيرة فى الصنيه وندخلها فرن متوسط الحرارة