بالصور والخطوات انجح طريقه للفطير المشلتت...ياجماله يا تكاته
'طريقه عمل الفطير المشلتت ياجماله ياجماله
ازيكم يا بنات عاملين ايه وحشتني اوي بقالي فتره مش نزلت مواضيع وانهارده جايبه لكم الفطير المشلتت من مطبخي وبالصور الكتير والتفصيل نبدا كدا بالصلاه والسلام علي اشرف الخلق سيدنا محمد لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين
نعجن الدقيق كويس اووووووي وهو تقريبا هياخد من نص كبايه لكبايه الا ربع نعجن لحد ما نتعب ونحط الميه حبه حبه لحد ما نحس ان العجين اكتفي بس نخلي العجين لين وبيمط وبيلزق سنه بسيطه زي اللبان كدا بيمط
وبعدين نعمل العجين رول ونقطعه علي8 دواير
نكورهم وندهنهم زيت ونغطيهم ونريحهم نص ساعه وده مهم اوي عشان العجين مش تتقطع بعد كدا
نسبح سمنتنا وانا هنا حطه 4 معلاق زبده و2 زيت وسيحت الزبده بس خدي بالك لو قدحت ع النار هتعمل حمو
ندهن الرخامه نقطه زيت ونفرد بالنشابه ع قد ما تقدري وبعدين اركني النشابه علي جنب كدا يا حلوه وحاولي بالراااحه تشدي بايديك كدا ومدام العجينه مرتاحه مش هتقطع معاكي باذن الله
بعد ما فردنها اووووي وبقيت رقيقه اوووووووي ندهن سمنه بفرشه سليكون
وبعد كدا نبدا نلمها زي المناديل كدا
واحده علي وحده هتبقي كدا
وادي صوره بتوضح برفع الباقي ازاي بحط المناديل ده في نص العجين المفرود والم عليه زي كدا
لحد ما نخلص ونحطها في الصنيه ونسبها ترتاح نص ساعه كمان
بعد ما ارتحت حطي معلقه سمنه وافرديها وافردي براحتك بقي مرتاحه ومش هيجري لها حاجه وكل ما كانت ارفع كانت احسن بس انا بنتي كانت جنبي ومعرفتش افردها ع الاخر
واخيرااااا
شايفن حلاوته وبصوا دي مروقه ازاي من جوا ولو كنت فردتها اكتر كانت بقيت اجمد
يلا يا بنات الحته دي لاول حد هيحط تقييم ع فكره الي جنبها ده شيكولاته مش عسل