اول حاجة نعصج اللحمة مع البهارات والبصل وبعدين نجيب صنية حسب المقاس ونجيب لفة الجلاش ونقسمها على جزئين نضع الجزء الاول فى قاع الصينية ونضع الحشوة فى النصف ونضع الطبقة الاخرة وعليها السمنة وبعدين نعمل الصلصة الطماطم وندق التوم كويس ونحمرة مع شوية سمنة ونضع علية الزعتر لما يطلع ريحة الزعتر وبعدين نضع التوم والزعتر على الطماطم وبعدين ناخد الخلطة ونضعها على الجلاش على الوجه ونضع الفلفل الاخضر والزيتون والجبنة وبعدين نضع شوية زعتر كمان وممكن نضع شطة دى حسب الحاجةوبعدين ندفى الفرن ونضع الصينية فى الفرن حتى الاستواءوبالهنا والشفا ارجوا الرد على هذة الوصفة وبجد وصفة سهلة جدااا وفعلا جميلة جدا