ازيكم ياستات ياقمرات النهاردة عملتلكم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] يارب تعجبكم زي ما عودتكوا دايما المقادير: مقادير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] الي كل واحده متعوده عليها او دي مقاديري:1كوب دقيق+1كوب سكر+5بيضات+فانليا+بيكنج بودر3ملاعق صغيره الطريقة:نضرب السكر مع البيض مع الفانليا بالمضرب الكهربائي او الخلاط جيد جدا بعد كده هنصبهم على الدقيق المضاف اليه البيكنج بودر واحدة واحده مع الضرب المستمر حتي يتجانس الخليط تمام وتصبي الخليط في صينية مقاس24 وندخلها فرن حار نوعا يعني نكون مولعينه واحنا بنعمل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبعد كده نخليها حرارة متوسطه لمدة حوالي15او20دقيقه وتختبر بالسكين مقادير التزويق:2باكو [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] فراوله +فراوله مقطعه شرائح عرضيه+3باكو كريم شانتيه دريم ويب بعد الكيكيه ما تبرد نقلبها ونسيبها تبرد ونجيب نفس الصينيه الي عملنا فيها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونغسلها ونشفها وبعدين نعمل الجيلي بنص مقدار الميه الي على العبوة يعني الاتنين باكو عليهم نص لتر ميه او اقل شويه ونصبه في الصينيه ونسيبه يبرد شويه بس من غير ما يجمد نحط فيه شرائح الفراوله وندخله التلاجه لغايه لما يجمد شويه بعد كده نجيب الكيكيه ونقسمها بالنص طبعا بالعرض ونحشيها بالكريم شانتيه وممكن نحط برده شرائح فراوله وبعد كده نقلب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] على الجيلي في الصينيه ونرجعها التلاجه تاني نص ساعه ولا حاجه وبعد كده تمرري الصينيه من فوق النار لغايه بس لما تحسي ان [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] فك من الصينيه وتجيبي طبق التقديم وتقلبيها عليه وتزوقي الاجناب بباقي الكريم شانتيه وبالهنا والشفا اسيبكم مع الصورI