بتحبي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] البيض بالبسطرمة؟واااااااو ومين مبيحبهاش بس سعرها نار وجودتها مش دائما مضمونة اليك الحل كيلو لحم خالي من الدهون علي قد ماتقدرى ياليت يكون عرق كوب الا ربع ملح نص كوب شطة غير حارة نص كوب حلبة ناعمة ربع كيلو ثوم مفروم
نخلط الحلبة علي الثوم والشطة وقليل ملح نحط اللحمة علي الملح وندعكها كويس قوىفي بعض ونسيبها يوم في مصفاة في الثلاجة تنزل دمها تانى يوم نغسل الملح عنها ونخرمها وندخل خيط في وسطها عشان نعرف نعلقها نحط عليها الخليط السابق ونبل ايدنا بالمايه كل شويه عشان الخليط يلصق عليها واوعى تسيبى حته مش متغطيه بالخليط علقيها في البلكونة بعيد عن الشمس عشان الشمس تخلي الخليط اللى عليها تتفرك وتقع اسبوع وبالف الف هنا