انت الآن تتصفح منتدى الستات

الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

اخر المواضيع منتدى الستات

        جديدحظك اليوم الاثنين 19-10-2015 كل الابراج بالتفصييل الخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالأحد أكتوبر 18, 2015 7:41 pm من طرفجديدتحميل وقراءة كتاب هموم البنات pdf للكاتب ايمن الحسينىالخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:18 pm من طرفجديداخبار الطقس ودرجات الحرارة اليوم فى مصر الخميس 15/10/2015 الخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:08 pm من طرفجديدتوقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 كل الابراج بالتفصييل,abraj الخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 10:38 pm من طرفجديدسعر الذهب اليوم فى السوق المصرى الاربعاء 14/10/2015 الخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:30 am من طرفجديدمشاهدة -تغطية كل #اخبار برنامج #ستار_اكاديمى 11 ,Star Academy 11 ,مشاهدة قناة ستار اكاديمى بث مباشر 24/24 ساعةالخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:17 am من طرفجديدتوقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 ,abraj ,توقعات نجلاء قبانى شهر نوفمبر تشرين الثانى 2015الخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 7:52 am من طرفجديدالابراج اليوم الخميس 22-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajالخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرفجديدالابراج اليوم الجمعة 23-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajالخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرفجديدالابراج اليوم السبت 24-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajالخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:10 pm من طرف




تم النشر بقلم :شوشو:الإثنين مايو 07, 2012 12:57 am - -

 المشاركة رقم: #1
شوشو
المدير العام
المدير العام
تواصل معى
http://www.el6tat.com/
بيانات اضافيه [+]
  12080
  04/05/2011
 الموقع المدير العام
لوني المفضل : Tomato
الخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير
جربيه وعلى ضمااااااانتى

المقادير:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] كامل<<انا استخدمت طحين ابيض وعايرت بكوب كبير <كاس
معلقه كبيره حليب بودره
نص معلقه كبيره خميره فوريه
معلقه صغيره سكر
2 معلقه كبيره زيت
رشه ملح
كوب ونصف ماء دافئ للعجن<انا افضل تحطيه شويه شويه حتى تتكون العجينه ولاتعتمدى على المعيار

الطريقه:

هنحط كل المقادير مع بعض ماعدا الماء

نحط الميه شووويه بشوووويه حتى تتكون عجينه
العجينه بتكون
بتلللللزق لكن اصبحت بهيئه العجين اياااااكى تزودى طحين لكن اتركيها تخمر
لساعه وهتلاحظى ان التلزيق راااح تمااما واصبحت عجينه طريييييييه<


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


فى هذه الاثناء [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
علبه بورجر<<استخدمت 6 قطع_بصله متوسطه مقطعه شرائح _طماطم مقطعه_بقدونس مفروم_طحينه

هنحط البصل ع النار حتى يذبل ويصفر



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نضيف بعد كده[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] والمقطع لمكعبات صغيره ونقلب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بعد كده الطماطم المقطعه مكعبات صغيره

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بعد كده نضيف البقدونس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

واخيرا الطحينه
ودى طريقتها
معلقتين كبار طحينه عليها نص ليمونه كبيره ومعلقتين خل ومعلقتين ماء او اكثر قليييلا عليهم رشه ملح وفلفل وكمون

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[size=21]وحاااااليا الخبز الصاج اختممممممممر



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنقطعه لكور كل واحده بحجم البيضه او اكبر قليييلا ونفردها على سطح مرشوش جيدا بالطحين

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنكون مجهزين [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ومعانا مناديل عشان بعد كل خبزه نمسح الطاسه <وطبعا الطاسه مدهونه زيت خفييييييييييييف
وبعد كل خبزه تمسحى بالمنديل وترشى زيت خفيييييييييييييييف

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

بمجرد ماتنقط كده اقلبيها على الوش التانى على طول
وكل خبزه تخلص تحطيها بعلبه مفروشه جرايد او قماشه وتغطيها على طول عشان تظل طريه
شوفى ازاى بتنتفخ اممممممممممممم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وده شكلها بعد الخبز<<غلطتى بقى وقتها انى لفيتها بورق جرايد لانى كنت محتاجه فوطه كبيره لان الكميه كانت كتير ومكنش عندى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الحييييييييييييييييييييين الخطوه المهمه والمنتظره ههههههه تجهيز السندوتشات واكلهاااااااااااااااا خخخخخخخخخخ
هندهن كل خبزه بالكاتشب والمايونيز

ونحط فيها الحشوه اللى عملناها ونحط كمان بطاااااطس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وده الشكل النهااااااااااااااااااااااائى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ياااااااااااااارب يكون عجبكم

[/size]

تعليقات القراء



توقيع : شوشو





تم النشر بقلم :sabah22:الثلاثاء أكتوبر 29, 2013 12:22 pm - -

 المشاركة رقم: #2
المشرف المساعد
المشرف المساعد
تواصل معى
بيانات اضافيه [+]
  2
  29/10/2013
لوني المفضل : Tomato
رد: الخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير
شكرا وين الصور

تعليقات القراء



توقيع : sabah22






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

..


مواضيع ذات صلة


«الموضوع السابق|الموضوع التالي»

الخبز الصاج بطريقتى المعتمده والحشوه اللذيذه . وطبعا بالصور الكتيييير Collap10تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة