|
| | | بيانات اضافيه [+] | 12080 | 04/05/2011 | المدير العام |
| لوني المفضل : Tomato |
|
|
:: الكريب:: أسهل كريب ممكن تعمليه و أحلى من المطاعم كمان نبدأ بالمقادير : 2 بيضة كوب دقيق كوب لبن ( بستخدم الباودر نيدو مثلا ) بس كدا مش بحط لا ملح و لا فلفل لإني ممكن بنفس العجينة أعمل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] شيكولاتة و هوريكم بحدقه إزاي قبل ما تبدئي تكوني جبتي طاسة مسطحة زي دي و دهنتيها بالزيت و سبتيها تسخن و انتي بتحضري الكريب لازم تبقى سخنة أوي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] الكريب بقى نضرب كل المقادير في الخلاط كدا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] هيدينا الشكل دا بعد الضرب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بعدين نصبه في الطاسة السخنة بالشكل دا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بتحطي حبة في نص الطاسة و توزعيه على باقي الطاسة و انتي بتحركيها بإيدك و سبيه ع النار لغاية ما يمسك نفسه دا شكله لما قلبته [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] و دي صورة تانية لعيونكم الحلوين [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] نيجي لخلطة الصوص و مفيش أسهل منها - مستردة - كاتشب بس كدا ممكن تحطي كاتشب حراق على عادي زي ما تحبي و ندهن بيها الكريب بالطريقة دي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] عايزين بقى نطبقه و نلفه زي المطاعم بعد ما حطينا الصوص هنقوم قافلينه بالنص زي كدا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] و بعدين تدهنيها تاني مستردة و كاتشب و تحطي الحشو بتاعك انا هنا حطيت سوسيس و طماطم و ممكن تزودي بصل و فلفل زي ما تحبي و تتنيه تاني بالنص شكله النهائي هيكون كدا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] هنرجع تاني للطاسة السخنة و نحط عليها الكريب بعد ما خلصناه عشان ينشف شوية و يمسك نفسه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] الصغيرة دي حبة عجين اتبوا عملتهم بالشيكولاتة و طبقتها نصين بس دا بقى بعد ما زوجي الحبيب قرر انه يساعدني و لفهم بورق ألمنيوم زي المطاعم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] و قدميه مع البطاطس و بألف هنا و شفا |