الطريقة نضع البيض +بشر البرتقال+الفانيليا ونضرب جيدا زي كده ثم نضع السكر حتي يصبح الخليط زي الكريمة زي كده ثم نضع الزبدة والزيت بصوا كده ثم نضع الدقيق ونخلط علي اقل سرعة مع عصير البرتقال في النهاية نضع البيكنج بودر ونخلط بمعلقة
ثم نضع نصف الخليط في صينية وعلي الذبيب والفواكه المخلوطة بالدقيق
والباقي علي الوجه وطبعا عشان الفواكه ماتسقطش تحت نضع الصينية علي حرارة عالية لمدة 5 دقايق
وبعدين نهدي علي حرارة 180 درجة
وده شكلها بعد ما استوي وقلبتها علشان تبرد معلش مش هقدم حتة المرة دي علشان كانت لامي
لكن بجد والله احلي من الكيكة وهشة جدا شوفوا عالية ازاي يلا جربوها وادعولي دعوة حلوة