|
| | | بيانات اضافيه [+] | 12080 | 04/05/2011 | المدير العام |
| لوني المفضل : Tomato |
|
|
بالصور معجنات ايطالى بس رووعه 2كوب ونص [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] +ربع كوب زيت+3 معالق كبيرة سكر +3 معالق كبيرة لبن بودرة+صنية مدهونة زيت +معلقة كبيرة خمييرة +نص معلقه صغيره بيكنج بودر+معلقه صغيره ملح نضع كل المقادير في طبق ونعجن بماء دافئ جدا وتترك لتتخمر فى فرن دافىء وده شكلهاقبل التخمر اوده شكلها بعد التخمير وبعدين نقطعها اربع قطع ونفرد قطعة في الصينية زي كده وندهن الصينية كاتشاب زي كده وبعدين نضع الحشو سواء [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] او بيبروني او خضار يعني زي ما تحبوا ود صورة الحشو بتاعي حطيت الخضار وعليه البيبروني وبعدين جبنة شيدر وبعدين موتزاريلا وبعدين نفرد الجزء التاني من العجينة ونضعه علي الوجه زي كده وبعدين ندهن الوجه سواء بيض او زيت انا هنا دهنت بيض ورشة جبنة رومي علي الوش وده شكلها والتانية عملتها بالتونة والفلفل والزيتون و رشة زعتر وده شكلها ودي دهنت وشها زيت ورشة حبة البركة وده شكلها وعشان اسويها سخنت الفرن لمدة ربع ساعة وبعدين دخلتها الفرن لمدة خمس دقايق ولما استوت من تحت وولعت الشواية فورا عشان ما تنشفش وده شكلها بعد ما استوت دى بالبيبرونى ودى بالتونه |