اولا نقشر القرع العسلي ونحط علي كوب ونصف سكر ونحطه علي نار هادية لحد ما يستوي زي كده ثم نضع القرع فى مصفاة ونحتفظ بالماء لعمل البشاميل وهنا نعمل البشاميل
وبعدين نجيب كيلو لبن+لوز محمص+جوزهند+ قرفة+4 معالق دقيق+2 معلقة نشا+فانيليا+كوب ماء من
سلق القرع +معلقة قشطة+زبيب
ونبداْ نخلط اللبن معاا لدقيق والنشا والفانيليا وماء سلق القرع ونقلبهم علي نار هادية لحد ما يستوا ثم نضع الفانيليا ومعلقة قشطة
زي كده
وبعدين نخلط [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] مع ربع البشاميل وعليه جوزهند ومعلقة صغيرة قرفة وزبيب زي كده
وبعدين ندهن صينية بالبشاميل زي كده
ونفرد الخليط بمعلقة ونرش شوية جوزهند ولوز محمص زي كده وبعدين نضع البشاميل عليه معلقة صغيرة قشطة زي كده ثم يدخل الفرن علي حرارة متوسطة حتي يتحمر الوجه وده شكله
ومحدش يقولي ما بحبش القرع لانه بالطريقة دي ان شاء هيحبه