الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

اخر المواضيع منتدى الستات

        جديدحظك اليوم الاثنين 19-10-2015 كل الابراج بالتفصييل القرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالأحد أكتوبر 18, 2015 7:41 pm من طرفجديدتحميل وقراءة كتاب هموم البنات pdf للكاتب ايمن الحسينىالقرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:18 pm من طرفجديداخبار الطقس ودرجات الحرارة اليوم فى مصر الخميس 15/10/2015 القرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:08 pm من طرفجديدتوقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 كل الابراج بالتفصييل,abraj القرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 10:38 pm من طرفجديدسعر الذهب اليوم فى السوق المصرى الاربعاء 14/10/2015 القرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:30 am من طرفجديدمشاهدة -تغطية كل #اخبار برنامج #ستار_اكاديمى 11 ,Star Academy 11 ,مشاهدة قناة ستار اكاديمى بث مباشر 24/24 ساعةالقرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:17 am من طرفجديدتوقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 ,abraj ,توقعات نجلاء قبانى شهر نوفمبر تشرين الثانى 2015القرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 7:52 am من طرفجديدالابراج اليوم الخميس 22-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajالقرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرفجديدالابراج اليوم الجمعة 23-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajالقرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرفجديدالابراج اليوم السبت 24-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajالقرص الطريه بالشمر واليانسون Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:10 pm من طرف




تم النشر بقلم :شوشو:الإثنين ديسمبر 05, 2011 11:55 am - -

 المشاركة رقم: #1
شوشو
المدير العام
المدير العام
تواصل معى
http://www.el6tat.com/
بيانات اضافيه [+]
  12080
  04/05/2011
 الموقع المدير العام
لوني المفضل : Tomato
القرص الطريه بالشمر واليانسون
القرص الطرية بالشمر واليانسون
المقادير:
1 كيلو دقيق
1 كوب لبن دافئ
1 كوب زيت
2 ملعقة صغيرة لبن بودرة
2 ملعقة صغيرة خميرة
ربع ملعقة صغيرة محسن خبز
كوب ونصف ماء دافئ
ربع ملعقة صغيرة ملح
ربع كوب سكر
1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
2 ملعقة كبيرة شمر
2 ملعقة كبيرة ينسون
2 ملعقة كبيرة سمسم
2 ملعقة ذبدة سايحة
الطريقة :
اولا توضع كل المكونات الجافة حيث ينخل الدقيق ثم يحمص الشمر والينسون
والسمسم ونضعهم فوق الدقيق ونضع السكر والملح والمحسن والخميرة والبيكنج
بودر ويقلب الجميع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثم يوضع الزيت والزبدة وكوب ماء وكوب اللبن وكوب ماء دافئ ونقلب العجين
قليلا واذا احتاج ماء نزيد من النصف الباقى قليلا قليلا على حسب حاجة
العجين وتقريبا لن نحتاج من النصف كوب ماء الباقى سوى ربع كوب حتى نصل
لهذا القوام
الصورة التالية بعد العجن وقبل التخمير هوة دة القوام المطلوب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ثم نتركها لتخمر لمدة ساعتين او يزيد على حسب درجة الحرارة
الصورة التالية بعد التخمير شوفو الفرق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا حنبتدى نشكل العجين بالشكل التالى وممكنك نحشية جينة وزيتون لو عاوزين ونراعى منزودش العدد فى الصوانى علشان بتزيد بعد ما ترتاح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين نضغط عليهم بالراحة كدة زى الشكل التالى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وبعدين نسبها ترتاح من ربع ساعة لنص ساعة ونولع الفرن علشان يسخن ودى صورة بعد ما القرص ارتاحت شايفين الفرق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا فى الفرن اية رايكو وخدو بالكم بتقعد فى الفرن 10 دقائق على درجة حرارة 180 وبعدين نحمر والوجة بالشواية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا بعد ما خرجت اية رايكو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ودول دهنت العجينة وهى نية من فوق صفار بيض ولبن وحطيت عليها سمسم ودى صورتها بعد ما خرجت اية رايكو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : القرص الطريه بالشمر واليانسون // المصدر : منتديات الستات // الكاتب: شوشو
توقيع : شوشو






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

..


مواضيع ذات صلة



القرص الطريه بالشمر واليانسون Collap10تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة