السلام عليكم ورحمة الله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] والساندي ويتش ده اسم الفيلم بتاع كل ام لكل صباح لمدة 15 سنة على الاقل ده لو عندك طفلين بس ههههههههههههههههههه تعالوا نشوف هنعمل ايه لولادنا بدل ما نشتري من بره وندوخ في عيش[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اولا انت ممكن تعملي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]في البيت وكل اسبوع مرة ايه رأيك .......ازاي حكيت لكم على عجينة العشر دقايق قبل كده وده مكوناتها 2كوب دقيق +2كوب ماء دافي+2معلقة كبيرة خميرة+2معلقة كبيرة سكر+2معلقة كبيرة زيت تقلبي وتغطي لمدة عشر دقايق بعدها تزيدي 2 او 2 ونصف كوب دقيق ولمي العجينة ونعميها كويس قطعيها اربع كور [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] كل كورة اعمليها اسطوانة 20 سم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] قطعي كل اسطوانة حوالي 5 كور صغيرة ورصيهم على صينية جهزي حشوة ...اي حشوة شرايح جبنة اي جبنة حتى القريش تمشي شرايح فلفل اخضر شرايح حلاوة طحنية مربى تفاح مطبوخ مع معلقة زبدة ومعلقة نشا كأنه مربى ونفسه ممكن موز وممكن مشمش وممكن فراولة اي فاكهة لحمية سمك بايت مخلي ومخلوط بليمون او زيتون فراخ مخلية بواقي لحمة حتى بواقي الخضار
تعالي بقى للعجينة افردي كل كرة صغيرة دائرة قطرها حوالي 12 سم او اقل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] حطي الحشوة ولفي الدايرة واقفليها كويس ورصي في صينية مدهونة ويكون كل رغيف بعيد عن التاني [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] خلصي الكمية وادهني الوجه بشوية حليب او مسحة زبادي او سمن او اي حاجة دهنية غطيها وولعي فرنك لدرجة حرارة 240درجة مئوية ما تدخليش الرغيف قبل ما الفرن يوصل للحرارة المطلوبة اخبزي لمدة 10 ق تقريبا يعني يا دوب الوجه يحمر طلعيه يبرد ولفي كل رغيف في ورق سانتدويتش ودخليه كيس بلاستيك ورصي في علب وعلى التلاجة في الصبح تطلعيه من التلاجة وتكوني مدفية الفرن وتحطيه على الرف بعد ما تشيلي الكيش رجعيه للكيس وحطيه في شنطة ابنك [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
تعالي نحسب هيكلفنا كام كيلو الدقيق اخر معلوماتي انه 5 جنيه الكيلو بيطلع حوالي 25 ل 30 رغيف بالحجم الموصوف الحشوة لو بواقي اكل يبقى ولا حاجة لو من برة بتستخدمي اقل كمية جبنة او حلاوة او مربى ايه رأيك اي فكرة هكتبها هنا ان شاء الله