انت الآن تتصفح منتدى الستات

الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

اخر المواضيع منتدى الستات

        جديدحظك اليوم الاثنين 19-10-2015 كل الابراج بالتفصييل فراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالأحد أكتوبر 18, 2015 7:41 pm من طرفجديدتحميل وقراءة كتاب هموم البنات pdf للكاتب ايمن الحسينىفراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:18 pm من طرفجديداخبار الطقس ودرجات الحرارة اليوم فى مصر الخميس 15/10/2015 فراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:08 pm من طرفجديدتوقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 كل الابراج بالتفصييل,abraj فراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2015 10:38 pm من طرفجديدسعر الذهب اليوم فى السوق المصرى الاربعاء 14/10/2015 فراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:30 am من طرفجديدمشاهدة -تغطية كل #اخبار برنامج #ستار_اكاديمى 11 ,Star Academy 11 ,مشاهدة قناة ستار اكاديمى بث مباشر 24/24 ساعةفراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:17 am من طرفجديدتوقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 ,abraj ,توقعات نجلاء قبانى شهر نوفمبر تشرين الثانى 2015فراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 13, 2015 7:52 am من طرفجديدالابراج اليوم الخميس 22-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajفراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرفجديدالابراج اليوم الجمعة 23-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajفراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرفجديدالابراج اليوم السبت 24-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abrajفراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Icon_minitimeالأحد مايو 31, 2015 5:10 pm من طرف




تم النشر بقلم :شوشو:الأحد أغسطس 14, 2011 3:08 am - -

 المشاركة رقم: #1
شوشو
المدير العام
المدير العام
تواصل معى
http://www.el6tat.com/
بيانات اضافيه [+]
  12080
  04/05/2011
 الموقع المدير العام
لوني المفضل : Tomato
فراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان
المكونات
فرخه الحجم اللى انت عايزاه
وبصل مبشور وكبده فراخ انا بعمل ربع كيلو كبده
وعلبه زبادى للفرخه الواحده وميه البصل وطماطمايه مبشوره
وفلفل اسود وملح ولمون وذره زنجبيل ونص معلقه زعتر
بنضف الفرخه كويس وندعكها بملح ولمون
* نحضر الخلطه
نبشر بصله كبيره وناخد ميتها
ومترميش البصله حنستخدمها فى الحشوه
ونحط المكونات كلها الزبادى والطماطم
وكل البهارات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونجيب الفرخه ونخرمها خرام بسيطه عشان تشرب الخلطه من جوه من عند الصدر والدبوس كمان
ونحشيها بكل المقدار من تحت الجلد وندعك كويس اوى ونحطها فى اصغر حاجه عندك
عشان تضمنى انها حتشرب التتبيله
وانا بعمل كده قبلها بيوم والنتيجه بتكون احسن
وممكن تعمليها فى يومها وتسيبيها 3 ساعات مثلا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ولازم تقلبيها على وشها عشان الصدر اكتر مكان بياخد سوى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا انا فضيت التتبيله منها ومترميهاش حنستخدمها

نبدا نحضر الحشوه
نحط البصله فى شويه زيت افضل من السمن عشان الرز يكون مفرفر مش معجن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
واول ما تصفر تحطى الكبد اللى قطعتيها وتقلبى عشان متلزقش ولما تحسى ان لون الكبده اتغير
ضيفى الرز والفرخه بتاخد حوالى 3 فنجان قهوه رز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا نضيف الرز ومعاه كوبايه ميا
وبهارات ملح وفلفل وقلبى كوييييس
ولما تشرب الميا اطفى وسيبيها تبرد عشان ايدك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وطبعا الرز حيكون لسه مستواش
حيكمل السوى فى الفرن
ونجيب الفرخه ونحشى بين الجلد وجوه الفرخه
والحته الى بين الصدر والورك
بس اهم حاجه متكبسيهاش خليها مرحرحه حلوه عشا متعجنش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد لما تتحشى تقفليها بسلاكه الاسنان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بس لازم تقفليها كويس اوى متسيبيش اى هوى فيها والرز يستوى كويس
ونجيب صينيه وقطعى بطاطس حلقات تحت الفرخه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونحط عليها شويه صوص من اللى كانت الفراخ متبله فيه
ونسيب حبه للفرخه نرشهم على وشها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ومعاها 2 كوبايه ميا وحته سمنه فلاحى او ممكن من غير براحتك
وسيبيها فى الفرن على درجه 250 تستوى براحتها وتتشوى وتكون هااااايله الريحه قلبت الدنيا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يارب تكون عجبتكم
واكون شرحتها شرح احلى من اللى فات



ندخلللللللللللللللللللللللللللل على الرز المعمررررررررررررر
انا بعمله بالبرام الفخار
او البرام الحرارى بتاع الرحلات
البرام الفخار
بحط كميه رز مناسبه وليكن نص البرام
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين احط عليهم شويه لبن ربع كوب لكل برام
والمفروض بالشوربه اللحمه او الفراخ اللى يعجبك
ولو عايزه اللحمه جواها انا انصحك تسويها الاول وحطيها حتكون حلوه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
طب انا دلوقتى معنديش شوربه كنت عامله الفراخ المحشيه ومفيش شوربه
اعمل ايه معملش برام رز يعنى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
لا حعمل دوبت مكعبين مرقه دجاج فى شويه ميا على النار وحطيتها انا شاطره
وبصراحه طعمها كان فعلا خررررررررافى
ربك بيسهلها
وبعدين حطيت على الوش معلقه قشطه كبيره ومن غير سمن خااااالص
وسيبتها شويه 10 دقايق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وولعت الفرن على 180 استوى واتحمر الوش وكان تمااااام

تعليقات القراء



توقيع : شوشو






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

..


مواضيع ذات صلة



فراخ محشيه ومشويه بالتفصيل ومعاها رز معمر جناااان وبالصور كمان  Collap10تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة