نبدا نحضر الحشوه نحط البصله فى شويه زيت افضل من السمن عشان الرز يكون مفرفر مش معجن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] واول ما تصفر تحطى الكبد اللى قطعتيها وتقلبى عشان متلزقش ولما تحسى ان لون الكبده اتغير ضيفى الرز والفرخه بتاخد حوالى 3 فنجان قهوه رز [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وهنا نضيف الرز ومعاه كوبايه ميا وبهارات ملح وفلفل وقلبى كوييييس ولما تشرب الميا اطفى وسيبيها تبرد عشان ايدك [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وطبعا الرز حيكون لسه مستواش حيكمل السوى فى الفرن ونجيب الفرخه ونحشى بين الجلد وجوه الفرخه والحته الى بين الصدر والورك بس اهم حاجه متكبسيهاش خليها مرحرحه حلوه عشا متعجنش [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبعد لما تتحشى تقفليها بسلاكه الاسنان [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بس لازم تقفليها كويس اوى متسيبيش اى هوى فيها والرز يستوى كويس ونجيب صينيه وقطعى بطاطس حلقات تحت الفرخه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونحط عليها شويه صوص من اللى كانت الفراخ متبله فيه ونسيب حبه للفرخه نرشهم على وشها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ومعاها 2 كوبايه ميا وحته سمنه فلاحى او ممكن من غير براحتك وسيبيها فى الفرن على درجه 250 تستوى براحتها وتتشوى وتكون هااااايله الريحه قلبت الدنيا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] يارب تكون عجبتكم واكون شرحتها شرح احلى من اللى فات
ندخلللللللللللللللللللللللللللل على الرز المعمررررررررررررر انا بعمله بالبرام الفخار او البرام الحرارى بتاع الرحلات البرام الفخار بحط كميه رز مناسبه وليكن نص البرام [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبعدين احط عليهم شويه لبن ربع كوب لكل برام والمفروض بالشوربه اللحمه او الفراخ اللى يعجبك ولو عايزه اللحمه جواها انا انصحك تسويها الاول وحطيها حتكون حلوه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] طب انا دلوقتى معنديش شوربه كنت عامله الفراخ المحشيه ومفيش شوربه اعمل ايه معملش برام رز يعنى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] لا حعمل دوبت مكعبين مرقه دجاج فى شويه ميا على النار وحطيتها انا شاطره وبصراحه طعمها كان فعلا خررررررررافى ربك بيسهلها وبعدين حطيت على الوش معلقه قشطه كبيره ومن غير سمن خااااالص وسيبتها شويه 10 دقايق [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وولعت الفرن على 180 استوى واتحمر الوش وكان تمااااام