السلام عليكم ورحمة الله وبركاته حالا عملت كنافة بالمانجة يارب تعجبكوا مقاديرها نصف كيلو كنافه وفريكها وهي طالعة من الفريزر نصف كوب سمنه وزيت ونلعقتين سكر وكيس دريم ويب كريب شانتيه وتقريبا نصف كيلو مانجة شرائح او مكعبات وكيس كريز صغير نصف كوب قطر ثقيل جدا جدا وماء او لبن لضرب الكريم شانتيه الطريقه انا خلط الكنافة مع السمن والزيت والسكر وملعقه جوز هند بيعطي رائحه خظيرة للكنافه كله اتقلب علي بعض وفرد الكنافه دي في قارب مستطيل وقسمتها نصفين ودخلاها الفرن ربع ساعة وتلاحظيها في الفرن علشان ماتتحرقش تطلع من الفرن طبعا هي مقسومه نصفين ناخذ نصفها ونعكسها ونسقيها نصق كميه القطر ونوزع الكريمه وقطع المانجو ونترك كميه بسيطه للتزين فوق ونضع الطبقه الثانيه ونسقيها بباقي القطر ونزينها بالكريمه وانصاف الكريز المجفف وباقي قطع المانجة وندخلها التلاجة معلش معرفتش اقطها الا لما تبرد وياريت تحربوها بجد الصنف دا غالي جدا وطعمها رائع ومختلف واتمني لكم صيانا مقبولا وافطارا شهيا وكل عام وانتم بخيررررررررررر[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]