وبعدين نحاول نخلي جزء بسيط من التتبيله علي جنب علشان هنستخدمها علي النار ثانيا نحط عصير اليمونه علي الكميه كلها يعني تقريبا نقطتين علي كل حته وبعدن ندهن الوش والظهر بتاع قطعه البانيه بمسترده بس علي خفيف اوي اوي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبعدين نعفرهم في الدقيق وش وظهر [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين نحط معلقه السمنه ومعلقه الزيت وتسخن وبعدين ننزل بالفراخ وتحمر علي الوشين وبعدين ننزل بباقي البصل ويتشوح معاهم ممكن ترشي رشه ملح وفلفل علي حسب الرغبه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وبعدين افتحي علبه الكريمه اللباني وانزلي بيها ووطي شويه صغيرين [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] يادوب الصوص يتقل وشيليها من علي النار مش هتاخد وقت خالص [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وطعمها والله خطييييييير وبتجنن عليها انا وجوزي وبالهنا والشفا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]