لفة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] زبدة سايحة المهلبية (كوبين لبن +ملعقتين كبار نشا و ندوبهم مع بعض ونحطهم علي النار لحد ما يغلظ القوام) نعملها ونسيبها تبرد وانا حطيت عليها زبيب وقلبت الشربات
بنحط كوبايتين ماية علي كوب و نصف سكر و عليهم عصير نصف ليمونة
و نحطهم علي النار
و نسيبه يغلي لحد ما يصل للقوام المطلوب تقريبا 10 دقائق ([ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]الشربات المفروض يكون تقيل بس مش اوي)
نعرف القوام باننا نحط ملعقة في الشربات و نخليها تنقط علي سطح رخامي
و لما النقطة تنزل و تفرش بالرحة تكون استوت و نطفي النار
لو نزلت النقطة ثقيلة و مافرشتش يبقي اعملي بيه أي حاجة تانية غير الشربات
و هكذا كل مرة ورقتين في الراق الواحد لحد ما نوصل لنصف اللفة تقريبا بعدين نحط ورقة واحدة بس و ماندهنهاش[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] علشان هنحط فيها الحشو و مانتنيش اطرافها نخليها لفوق كده علشان نفقلها علي الحشوة علشان مايسحش و يتحرق من الجوانب بالشكل ده
و ندخلها الفرن في الرف اللي من تحت علي درجة حرارة متوسطة
و لما تبدأ في الاحمرار من الجوانب نحطها تحت الشواية علشان اللون
بتكون مقرمشة من تحت و من فوق و في النصف طريه زي بتاعة برة
و كده خلاص خلصت
بمجرد ما تطلع من الفرن لاااازم نسقيها شربات ساقع
و نغطيها مباشرة بورق جرايد
جرنال كامل علي بعضه و رق الجرايد احسن من غطاء الحلة علشان بيمتص البخار اللي متصاعد من [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]و في نفس الوقت مايكتمهوش فيعجن