تذكرنى ؟
عضوية جديدة
|
نسيت كلمة المرور ؟
|
البحث المتقدم
الرئيسية
المنتدي
التسجيل
اتصل بنا
اعلن معنا
انت الآن تتصفح منتدى الستات
منتدى الستات
::
وصفات طبخ
::
اطباق عامه
بالصور طريقه عمل العجه
التسجيل
اعلن معنا
التعليمـــات
موآضـــيع لم يتم آلرد عليهآ
مشاركات اليوم
محرك البحث
اخر المواضيع منتدى الستات
 
حظك اليوم الاثنين 19-10-2015 كل الابراج بالتفصييل
الأحد أكتوبر 18, 2015 7:41 pm من طرف
تحميل وقراءة كتاب هموم البنات pdf للكاتب ايمن الحسينى
الأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:18 pm من طرف
اخبار الطقس ودرجات الحرارة اليوم فى مصر الخميس 15/10/2015
الأربعاء أكتوبر 14, 2015 11:08 pm من طرف
توقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 كل الابراج بالتفصييل,abraj
الأربعاء أكتوبر 14, 2015 10:38 pm من طرف
سعر الذهب اليوم فى السوق المصرى الاربعاء 14/10/2015
الثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:30 am من طرف
مشاهدة -تغطية كل #اخبار برنامج #ستار_اكاديمى 11 ,Star Academy 11 ,مشاهدة قناة ستار اكاديمى بث مباشر 24/24 ساعة
الثلاثاء أكتوبر 13, 2015 8:17 am من طرف
توقعات الابراج فى شهرتشرين الثانى,نوفمبر 2015 ,abraj ,توقعات نجلاء قبانى شهر نوفمبر تشرين الثانى 2015
الثلاثاء أكتوبر 13, 2015 7:52 am من طرف
الابراج اليوم الخميس 22-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abraj
الأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرف
الابراج اليوم الجمعة 23-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abraj
الأحد مايو 31, 2015 5:11 pm من طرف
الابراج اليوم السبت 24-1-2015 ,كل الابراج بالتفصيل,abraj
الأحد مايو 31, 2015 5:10 pm من طرف
تم النشر بقلم :
شوشو
:الخميس يوليو 14, 2011 8:55 am - -
المشاركة رقم:
#1
شوشو
المدير العام
تواصل معى
بيانات اضافيه [
+
]
12080
04/05/2011
المدير العام
لوني المفضل :
Tomato
بالصور طريقه عمل العجه
المقادير
نص كيلو طماطم - قرنين فلفل اخضر -
بصلتين - 4 معالق كبار دقيق+نص معلقة صغيره بيكنج - شبت +كزبره+بقدونس -
ملح وفلفل حوالى 10 بيضات لو البيض حجمه صغير (بيض بلدى) 8 بيضات لو بيض
عادى- زيت زيتون (ممكن اى نوع زيت تفضليه)- 4 معالق عصاج(ممكن الاستغناء
عنه)
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
الطريقه
هنا فرمت البصل وقطعت الطماطم
مربعات صغيره او افرميها فى الكبه فرم خشن متعصريهاش وخرطت الخضره والفلفل
الاخضر والعصاج والملح والفلفل والزيت
كله على بعضه فى الصنيه
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
نحطها على النار تاخد غلوتين يدوب بس الخضار يدبل
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
ده شكلها بعد ما رفعتها من على النار وسبتها تبرد شويه علشان اقدر اضيف البيض
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
وهنا اضفت الدقيق والبيكنج بودر
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
وده شكلها بعد ما قلبنا الدقيق
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
ونيجى للخطوه اللى بحبها اوى نكسر عليها البيض
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
وده شكلها بعد ما خلطناها بالبيض
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
وندخلها الفرن على الرف اللى فى النص وتقعد حوالى نص ساعه على نار متوسطه
وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
اتفضلى بالف هنا وشفا
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذا الرابط]
تعليقات القراء
الموضوع الأصلي
:
بالصور طريقه عمل العجه
//
المصدر
:
منتديات الستات
//
الكاتب:
شوشو
توقيع :
شوشو
الإشارات المرجعية
Twitter
Google
Facebook
StumbleUpon
del.icio.us
Digg
Yahoo
Live
الــرد الســـريـع
مواضيع ذات صلة
«
الموضوع السابق
|
الموضوع التالي
»
تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع
الرد على المواضيع في هذا المنتدى
BB code
is
متاحة
الابتسامات
متاحة
كود [IMG]
متاحة
كود HTML
معطلة
قوانين المنتدى
جميع مواد الموقع من صور ومعلومات محفوظة جميع الآراء و المشاركات المنشورة تمثل وجهة نظر كاتبتها فقط , و لا تمثل بأي حال من الأحوال وجهة نظر الشبكة والمنتدى .
حظك اليوم
يوميات ستار اكاديمى
حظك اليوم
افكار منزليه
حظك اليوم
مدونة دعاء واذكار
شباب وبنات
اسماء بنات
قصات شعر وماكياج
ازياء وموضه
اكلات مميزه
مباريات اونلاين
حظك اليوم
الابراج اليوم
مشاهدة مباراة
قناة ستار اكاديمي 11
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات الستات 2014