السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ربنا اللي يعلم انا استفدت ازاي من المنتدي الراااائع ده ربنا يجعله في موازين حسنات القائمين عليه.
المهم الطريقة ديه قالتلي عليها اخت زوجي لان فيه شيف بيتزا بيشتغل معاهم. والطريقة: انك بعد ما تقطعي البطاطس بالمكنة حطي عليها معلقة نشا وطبعا قبله الملح وتدعكي النشا بالبطاطس كويس وبعدين تحمريها فعلا انا ماشية ع الطريقة ديه بقالي فترة وما شاء الله البطاطس بتبقى مقرمشة جدا جدا وبتفضل وقت طويل وهي لسه مقرمشة فجربوها وان شاء الله هتعجبكوا.. فيه حاجة كمان عايزة ااقولكم عليها بخصوص القطاعة بتاعت الشيبسي فيه قطاعة رخيصة بتتباع عند بتوع الادوات المنزلية او عند اللي بيبيعوا كل حاجة ب2ونص انا جبتها هي سنها مشرشر بس الصرحة مش فاكرة سعرها كام بس افتكر انها كانت رخيصة خالص ميزتها انها مشرشرة وبتطلع البطاطس ملوية لفوق زي بتاعت برة وعايزة ااقولكم اني جربت الغالية لقيت ان ديه احسن منها .