طبعاً الكل يعرفه وكيس لبن نيدو غليت اللبن وبعد كدة جبت البسكوت حطيتهم فى صينية ومسكتلك الكبه هو ممكن بالخلاط بس الكبه احلا علشان هتبقى حتت صغيرة وكسرتلكم البسكوت كله بعد ما كسرتهم جبتلكم اللبن السخن خااااااالص وحطيته على البسكوت اووووووووووو يا سلام على شكل اللبن والبسكوت بيدوب فيه من السخونة وقلبتهم فى بعض وحطيت لهم شوية سكر يعنى متكتريش هو كيلواو اتنين ههههههه لالالالالالالالا محدش يصدق هما خمس او ست معالق انا بحب الحاجة مسكرة وبعد كدة تصبيهم فى كاس يا للروعة مصدقتش نفسى حتى جوزى عجبه العصير وسالنى على طريقتة معلش طولت عليكم وبالف هناااااااااااا