هنقـلكم المقـاديـر ويستحب لو ممتك بتعمـل بطريقـة معينة خليهـا تعملها بنفس الطريقة المقـاديـر
انا عامله كميه كبيره شويه ولو عايزه اقل ممكن تقسمى المقدار 3 كيلو دقيق كيلو وربع سمن ربع كيلو سمسم مكعب خميره بيره ملعقه صغيره ملح كيلو لبن وممكن ماء بدلا من اللبن ملعقه كبيره سكر
الطريقه - توضع الخميره فى وعاء ومعاها السكر وماء او لبن دافى ونسيبها تخمر
- نعمل حفره فى وسط الدقيق ونضع فيها الملح والسمسم بعد تحميره(نصف مقدار السمسم)
- تضاف السمن بعد تسيحها على النار(يعنى وهى سخنه)
- يقلب الدقيق جيدا بمعلقه خشب ثم يبث باليد
بمعنى يدعك بين الكفين للمزج الجيد مع السمن لحد ما يتشرب الدقيق السمن
2- نجيب حته [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ونفرده شويـة وبعدين ننقلهـا على النص الاول من العجينة المفرودة مش كلهـا زى الشكـل الجـاى داا