حلوى المارشيملو, اسهل طريقة لعمل المارشيملو, المارشيملو بالصور اسرع طريقة تحضير المارشيملو المارشميلو فى البيت حلويات المارشميلو,كيك المارشميلو , تورتة المارشيملو
طريقة عمل المارشيملو
المقادير:
(2ملعقة ونصف كبيرة جلاتين – كوب كورن سيرب – ¾ كوب ماء – كوب سكر – ¾ كوب ماء )
طريقة التحضير : نحضر اول ¾ كوب ماء ونضع عليهم الملعقتين ونصف الجلاتين ونذوب الجلاتين جيدا ثم نضع ال3/4 كوب ماء الاخر على النار ونضع علية السكر والجلوكوز او شراب الذرة واول لما الخليط يغلى نتركة ثلاث دقائق بضبط ونضع المياة والجلاتين المذوب بها فى محضر الطعام ونخفقهم ونضع عليهم الخليط اللى كان على النار بعد تركة 3 دقائق ونخلطعم فى العجانة لمدة 10 دقائق لحد لما يبقى الخليط كريمى ونحضر الصينية وتغطى الأرضية بالسكر البودرة كمية مناسبة ونضع الخليط فور انتهاء مدة 10 دقائق نضعة فى الصينية ونضع من فوق الخليط سكر بودرة بكمية مناسبة بحيث تغطية الصينية ونساويها بوضع ورقة زبدة من فوق وتساوي الصينية باليد ونتركها 4 ساعات وبعد ذلك يقطع المارشيملو لمكعبات ويكون بجانبك وعاء بة سكر بودرة علشان تضعى كل قطعة من المارشيملو بعد تقطيعها بالسكر البودرة وتقدمية فى طبق التقديم وبالهنا ملحوظة : سوف تحتاجين سكر بودرة كتير لارضية الصينية والوجة وقبل وضعة فى طبق التقديم بس خلاص
حلوى المارشيملو, اسهل طريقة لعمل المارشيملو, المارشيملو بالصور اسرع طريقة تحضير المارشيملو المارشميلو فى البيت حلويات المارشميلو,كيك المارشميلو , تورتة المارشيملو