200ج لحوم وفراخ هاتى 4 فرخة متوسطين ب100ج وقسميهم على 8 مرات أعملى بانيه وناجتس وشاورما وبيتزا وشيش طاووق والأجنحة يوم أعمليها كنتاكى والكبد والقوانص يوم حمريها مع بصل ومكرونة واللحمه هاتى كيلو الا ربع للخضار أسلقيه كله مرة واحدة وقسميه على 3 مرات وأعملى كل مرة مع خضار ورز وكيلو الا ربع مفروم أعملى ربع كفتة ومكرونة ونص أعمليه عصاج مرة كوسه باللحمه المفرومه ومرة مكرونة بالبشاميل
300ج بنقسمها كل أسبوع 75ج كيلو ونص لبن ب10ج فاكهة 10ج خضار 15ج كيلو بصل وكيلو بطاطس و2 كيلو طماطم وكيلو خيار وربع فلفل أخضر وصنف أو صنفين خضار بيض (نص كرتونة ) وجبن دومتى نص كيلو وعيش ب2ج وربع زيتون أو ربع حلاوة 25ج كيلو سمك بلطى أو نص بورى 15ج
ولا تنسى الصدقه الشهريه ولو بأقل القليل قال رسول الله صلى الله عليه وسلم (ما نقص مال من صدقة )