دي بقي للتحمير بقطعها واغسلها واحط ميه تغلي وفيها خل وملح ومعلقة كبيرة نشا ودي احسن طريقة عرفتها من 3 سنين وانا بخزن بنفس الطريقة وبتطلع ماشاء الله زي الفارم فريتس اما اللي تقليها نص قلية وتفرزيها وترجعي تكملي قليها لما تطلعيها بتنشف وطعمها مش حلو
نكمل يا حبايبي هنا طلعت البطاطس بعد ما حاطيتها الميه تقلب مرتين تلاتة عليها واطلعها في المصفي وافتح عليها الميه الباردة من الحنفية واسيبه تتصفي خالص عشان ما يبقاش فيها ميه وتعمل تلج
وبعدين في الاكياس واخرج منها الهوا وعلي الفريزر ولما احب افليها بطلعها واغسلها غسله سريعة عشان تفكك من بعضها مش تسيح وتطري لا تتفكك بس واحطها في الزيت السخن وبالهنا والشقا